header

پايگاه شهيدان ايزدي شيراز

home
list
archive
درباره وبلاگ
لبیک به منادی توحید پروردگارا، ما شنيديم كه دعوتگرى به ايمان فرا میخواند كه: «به پروردگار خود ايمان آوريد»، پس ايمان آورديم. پروردگارا، گناهان ما را بيامرز، و بديهاى ما را بزداى و ما را در زمره نيكان بميران. آل عمران آیه 193 09177093900
سينما
نوجوان
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

127491

تعداد نوشته ها :

228

تعداد نظرات :

8

سردار شهید خسرو ایزدی


...و تو برادرم ! بعد از من سنگر را حفظ کن و جایم را پر کن و از خون شهیدان که سنگهای سنگر ها از خون آنها رنگین شده به خوبی پاسداری کن که در این برهه از زمان مسئولیتی بس سنگین بر دوشتان هست .))

شهید خسرو(محمد حسن ) ایزدی در شهریور ماه 1338 در یکی از محله های قدیمی شیراز در خانواده ای مذهبی و متدین چشم به جهان گشود . دوران پر نشاط کودکی را در این شهر و در جوار بارگاه نورانی احمد بن موسی (ع) گذراند. شهید ایزدی پس از طی دوران ابتدایی ، راهنمایی و متوسطه موفق به اخذ مدرک دیپلم گردید . از نکات قابل توجه در زندگی شهید ایزدی فعالیتها و مبارزات او قبل از انقلاب است که حتی بعضاًاو را تا سر حد شهادت پیش برد .شهید به کمک دیگر همرزمانش در راه اندازی تظاهرات و راهپیمایی ها نقش فعال داشت . در حادثه پنجم رمضان 1357 در مسجد شهدا در کنار مردم مسلمان و دیگر دوستانش چندین ساعت از روی پشت بام مسجد با سنگ و چوب با مزدوران خود فروختۀ رژیم به مقابله پرداخت و در این میان فعالیتهای چشمگیری انجام داد.

بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ، شهید ایزدی جزء اولین افرادی بود که به عضویت سپاه پاسداران در آمد و به خیل مبارزان منافق ستیز غرب کشور پیوست .در جریان این مبارزات بود که از ناحیه پا مجروح شد. در بازگشت از غرب با گروهی از پاسداران همرزم خود جهت از بین بردن عوامل فئودال و خوانین مزدور که راه کوار – فیروز آباد را بسته بودند عازم منطقه شد و بعد از چند هفته این عملیات را با موفقیت کامل به پایان رساند و با سرکوبی کامل عوامل و خاموش کردن این غائله به شیراز باز گشت .شهید ایزدی با شروع جنگ تحمیلی مردانه لباسرزم پوشید تا در جبهه ای دیگر به مبارزات بی امان خود با دشمنان همیشۀ اسلام و مسلمین ادامه دهد. جبهه های جنوب هرگز خاطرۀ رشادتهای این شهید رشید و این سرباز گمنام را از یاد نخواهد برد. این شهید بزرگوار در دیماه 59 در اثر اصابت ترکش خمپاره به شدت از ناحیۀ ران مجروح و جهت درمان به شیراز انتقال یافت . وی پس از یک ماه در حالی که کاملاً بهبود نیافته بود بار دیگر به سوی عرصه های نور شتافت و با عنوان فرماندۀ گردان همچنان به مبارزه ادامه داد.

شهید ایزدی بار دیگر عازم جبهه های غرب شد و پس از مدتی کوتاه در صبحگاه نوزدهم شهریور 1360 ناز زخم دوست را بر جان خرید و در اشراق آفتاب به پرواز در آمد. منطقۀ عملیاتی "نوسود"میعادگاه آسمانی این عاشق واصل با محبوب ازلی است.

فرازی دیگر وصیتنامۀ شهید را به عنوان حسن ختام تقدیم می داریم امید که از پویندگان راه سرخ او باشیم : "سفارش من به عنوان یک برادر کوچک و کسی که زندگی خود را وقف راه الله کرده این است که این امام ، این نعمت الهی را که خدا به ما ارزانی داشته حفظ نموده و از رهنمودهای ایشان بهره جسته ، متحد و با یک هدف و شعار واحد دست در دست هم بگذارید و ریشۀ منافقین داخلی و خارجی را از بیخ و بن برکنید."

(0) نظر

سردار شهید خسرو ایزدی

شهید خسرو ( محمد حسن ) ایزدی در شهریور ماه 1338 در یکی از محله های قدیمی شیراز در خانواده ای مذهبی و متدین چشم به جهان گشود . دوران پر نشاط کودکی را در این شهر و در جوار بارگاه نورانی احمد بن موسی ( ع ) گذراند .سردار شهید خسرو ایزدی 
...... و تو برادرم ! بعد از من سنگر را حفظ کن و جایم را پر کن و از خون شهیدان که سنگهای سنگرها از خون آنها رنگین شده به خوبی پاسداری کن که در این برهمه از زمان مسئوولیتی بس سنگین بر دوشتان است .
شهید خسرو ( محمد حسن ) ایزدی در شهریور ماه 1338 در یکی از محله های قدیمی شیراز در خانواده ای مذهبی و متدین چشم به جهان گشود . دوران پر نشاط کودکی را در این شهر و در جوار بارگاه نورانی احمد بن موسی ( ع ) گذراند . شهید ایزدی پس از طی دوران ابتدائی ، راهنمایی و متوسطه موفق به اخذ مدرک دیپلم گردید . از نکات قابل توجه در زندگی شهید ایزدی فعالیتها و مبارزات او قبل از انقلاب است که حتی بعضاً او را تا سر حد شهادت پیش برد . شهید به کمک دیگر همرزمانش در راه اندازی تظاهرات و راهپیمایی ها نقش فعال داشت . در حادثة پنجم رمضان 1357 در مسجد شهدا در کنار مردم مسلمان و دیگر دوستانش چندین ساعت از روی پشت بام مسجد با سنگ و چوب با مزدوران خود فروختة ر
ژیم به مقابله پرداخت و در این میان فعالیتهای چشمگیری انجام داد .
بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ، شهید ایزدی جزء اولین افرادی بود که به عضویت سپاه پاسداران درآمد و به خیل مبارزان منافق ستیز غرب کشور پیوست . در جریان این مبارزات بود که از ناحیة پا مجروح شد . در بازگشت از غرب با گروهی از پاسداران همرزم خود جهت از بین بردن عوامل مئودال و خوانین مزدور که راه کوار ـ فیروز آباد را بسته بودند عازم منطقه شد و بعد از چند هفته این عملیات را با موفقیت کامل به پایان رساند و با سرکوبی کامل عوامل و خاموش کردن این غائله به شیراز بازگشت . 
شهید ایزدی با شروع جنگ تحمیلی مردانه لباس رزم پوشید تا در جبهه های دیگر به مبارزات بی امان خود با دشمنان همیشة اسلام و مسلمین ادامه دهد . جبهه های جنوب هرگز خاطرة رشادتهای این شهید رشید و این سرباز گمنام را از یاد نخواهند برد . این شهید بزرگوار در دیماه 59 در اثر اصابت ترکش خمپاره به شدت از ناحیه ران مجروح و جهت درمان به شیراز انتقال یافت . وی پس از یک ماه در حالی که کاملاً بهبود نیافته بود بار دیگر به سوی عرصه های نور شتافت و با عنوان فرماندة گردان همچنان به مبارزه ادامه داد . شهید ایزدی بار دیگر عازم جبهه های غرب شد و پس از مدتی کوتاه در صبحگاه نوزدهم شهریور 1360 ناز زخم دوست را بر جان خرید و در اشراق آفتاب به پرواز درآمد . منطقه عملیاتی ‹‹ نوسود ›› میعادگاه آسمانی این عاشق واصل با محبوب ازلی است .
(0) نظر
X